povestea mea

poveste de dragoste scrisa de Lucia

Povestea mea incepe foarte frumos , nu este nimik iesit din comun numa prin faptul ca mam indragostit intr-un baiat de 25 de ani .Eu o fetitza de 16 ani miam perdut capul nu ii mai askultam pe nimeni, nimeni nu avea nici o semnificatie in viata mea , nimeni nu era atit de skump ca el , nu bagam pe nimeni in seama , chiar mam departat de prieteni si prietene .Totul a mers bine pina in ziua in care el a aflat cit de tare eu tin la el si el pur si simplu nu a luat in seama , pentru el eram o fetitza mika care sta cu capul in nori . El avea prietena si erau fericiti pina in ziua in care el a aflat ca ea il inseala si sau despartit , eu am inceput sa nu le trag atentia prin fapul ca am inceput sa ma intilnesk cu un baiat foarte bun si care tinea la mine mai mult ca la orsicine . Timpul trecea , eu nu imi mai aduceam aminte de el decit nuumai in vis . Il visam in fiecare seara si imi inchipuiam ca acush totul o sa se intoarka si eu o sa fiu cu el . Pina intr-o zi mia venit un mesaj de la el .Ma intrebat cum la mine si ma intrebat cum sa simt ,raspunsurile mele au fost ca bine si atit .Apoi el mia spus ca ii pare rau ca a perdut o fata care tinea cu adevart la el si care era convins ca nu il va parasi niciodata si pentru orisice !
Eu cu lacrimi in ochi ii skriam ca nu mai vreau sa aud de el si ca este tirziu de a mai intoarce ceva inapoi , eu il am pe prietenul meu si nu as vrea sa ii fak vreo durere fiindca eu shtiu ce inseamna asta ,el nu merita sa fie ranit si ma voi starui sa fiu cu el pina in ziua in care el singur va dori sa ne despartim .
Intr-o zi neam intilnit din greseala pe drum , era atit de trist si parka toata lumea nu era in jurul lui , parka culorile vietii sau transformat in culori intunecate si reci.Mam apropat de el si pur si simplu lam curins spunindu-i sa aiba grija de el si sa ridice capul fiindca viata merge inainte .
Acuma eu am un copil , am un sot care ma iubeste si care crede in fericirea noastra , sotul meu este mai mare decit mine cu 9 ani !!<> iam mai dat o a doua sansa si, a folosito . Suntem impreuna si nimeni nu ne poate desparti! Fiindca impreuna am trecut prin multe greutati si prin toate incercarile vietii si nu neam dat batuti , fostul meu prieten si-a gasit si el a doua jumatate a lui , se iubesk si sunt deasemenea fericiti !!
Nu va dati batuti nici odata fiindca dragostea adevarata vine in viata doar o data , si atunci iti aduce durere dupa aia fericire !!!!!!!:)

publicata in 2018-03-17


Love, romance and relationship quotes for your soul

 • 'A fastidious person in the throes of love is a rich source of mirth.'
  ~ Martha Duffy
 • 'To love and be loved is to feel the sun from both sides.'
  ~ David Viscott
 • 'To keep your marriage brimming,
  With love in the loving cup,
  Whenever you're wrong, admit it;
  Whenever you're right, shut up.'
  ~ Ogden Nash

Cautare in articole

Cele mai recente articole

sfaturi prietenie

Trasaturile celor care isi fac usor prieteni

Cu totii suntem capabili de a ne forma relatii de prietenie remarcabile in tinerete, incepand cu perioada copilariei si pana in facultate. In timp insa, gasim ca este din ce …

Citeste mai departe ›
comunicare relatii

Intrebari despre partener la care trebuie sa stii raspunsul (2)

Am discutat intr-un articol precedent despre cateva dintre valorile de care are nevoie o relatie pentru a putea fi echilibrata si fericita. Am convenit ca e nevoie de doi partneri …

Citeste mai departe ›
momente esentiale relatii

Cele mai importante momente dintr-o relatie

Casatoria, cel putin ziua nuntii, reprezinta unul dintre cele mai importante momente din istoria unei relatii de cuplu. Nu este singurul astfel de moment iar, daca suntem putin mai atenti, …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


evomag.ro

Mesaje de dragoste

 • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
 • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.