FIORUL IUBIRII ETERNE

poezie de dragoste de CIUFU BOGDAN CONSTANTIN

Asta noapte contempland imaginea dina ceasta carte am simtit fiorul dragostei eterne ca de la suflet la suflet ca de la inima la inima cuvintele de iubire au incetat sa mai existe dar au inceout sa curga asa discret dintr -o inima crunt lovita de cineva dar azi vindecata de fiorul dragostei eterne al Athenexei . Cine stie oare ce este aceasta floare ? Raspunsul e chiar Fiorul dragostei eterne ca raspuns la a mea chemare sufletul nu mai doare cua cest fior mare cred ca e foarte important sa zboare in interiorul meu cel mare .
Am de mult acest fior mare dar nu avea exprimare acuma are ceea ce inseamna ca e jumatatea mea adevarata care s-a trezit la viata si ea probbail lovita la fel ca mine dupa cae mi-a povestit ca de la iubit la iubita un fior atat de mare e o mare provocare si sta drepti in picoare si cu aripi milenare .
Ingrijorarea Athenexei ma cuprinde si pe mine din cand in cand , grijile mor si se sparg ca balonul de sapun , e un vis prevestitor care pe care il am in interior zburam frumos prin cerul spumos peste pamantul puturos cu viteza mare spre sufletul pereche din aceasta imagine veche. Am asteptat o exprimare adevarata cu iubirea cea inmiresmata am gasit -o intr -un moment si a ramas permanent pe firmament . iubirea adevarata vindeca orice rana ciudata adanca sau profunda si a ei unda alunga raul din umbra , fiorul vindecator te parunde usor si te ia in zbor catre al tau dor .
Sunt patruns de fericire ce mai regasire , fiorul patrunzator a deschis usor zborul incepator al sufletului chemat spre regasirea cu iubirea adevarata ce zacea uitata undeva intr -un coltisor uitat ce zbura neincetat prin interior asteptand o atingere usoara ca o pana ca sa plece la sufletul pereche care il si intrece .
Fiorul a patruns inima mea o data cu ea , as zbura cu ea in brate pana la Portile Inalte ale Iubirii Adevarate.
Mi -a fericit inima ca nimeni alta cu iubire pura si curata , e frumoasa cea din vis care m-a imbratisat deschis ca sa -mi vindece sufletul de iubire plin , alaturi de tine iubire vie fiinta mea se inalta mereu catre cerul din interiorul meu .
Viata are acum sens in acest nonsens dat de o privire pura plina de caldura , un suras ingrijorat m-a imbratisat mi-a deschis inima dura cate o iubire si mai pura . frumusetea da divina ce transpare prin privire mia deschis aceea Lumina mult mai buna decat cea stelara aspra dura si putina .
Visul meu adevarat de iubire mult cautat s-a etern manifestat prin fiorul cel divin ce m-a patruns pe deplin adanc in fiinta mea te pastrez neincetat ingerul etern suprem si necreat care mult a luptat pentru ziua cea frumoasa a iesirii din materia jegoasa .
Cu aripile iubirii noastre divine ne-am unit in miezul noptii cam simbolic de real pentru al nostru ideal. Ideal adevarat pe care il are orice suflet incercat.
Fior de dragoste inimresmat adanc parfumat zboara nincetat catre iubirea ta cea mare din interiorul tau divin profund luminos cu a ta chemare am inspiratie mare .Dragostea e lucru mar si nu cere de mancare asta stie fiecare , am raspuns la a ta chemare de iubire mare , un impuls de iubire din interior m-a impins sa zbor deschis in bratele tale profund iubitoare .
Fiorul iubirii eterne cauta sa se asterne prin sufletele iubitoare aflate in cautare .
Chemarea ta de dor a rapus in zbor un mare rau care ne incerca usor in al nostru zbor divin iubitor .
Adevarul iubitor aspru neindurator mi-a calauzit chemarea catre Iubirea cea Mare care nu moare si care iti sopteste usor in interior sa deschizi usa tuturor .
Esti ca o fantana vie de iubire si mai vie care limpezeste tot ce intalneste fiindaca iubeste .
Ziua cand te-am intalnit pe net s-a aprins incet de iubire adevarata si curata Soarele a privit mirat acest cuplu minunat.
Ea zambeste usor discret iubitor si privind adanc usor in interiorul meu percepe a mea chemare la o intalnire in zare sub cerul inmiresmat de un parfum idealizat de fiorul iubirii eterne ce se aprinde in sacrul altar al iubirii din interior plangand incetisor si foarte iubitor pentru sufletul meu si alt tau si poate al tuturor.


publicata in 2018-01-09

Citeste si alte poezii de dragoste trimise de vizitatori


Love, romance and relationship quotes for your soul

 • 'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit.'
  ~ Peter Ustinov
 • 'It is impossible to repent of love. The sin of love does not exist.'
  ~ Muriel Spark
 • 'Soul meets soul on lover's lips.'
  ~ Percy Bysshe Shelly

Cautare in articole

Cele mai recente articole

de ce flirtam

Cateva lucruri interesante despre flirt

Cu totii o facem din cand in cand, la birou, pe strada, la teatru, la restaurant sau cafenea. Flirtam cu diverse persoane care ne atrag dintr-un punct de vedere sau …

Citeste mai departe ›
erori rima intalnire

Erori grave la prima intalnire

In general, ne pregatim cu totii temeinic pentru o prima intalnire. E si normal, sperantele sunt inca mari, la fel si asteptarile. Emotiile sunt si ele la fel de mari …

Citeste mai departe ›
secrete intre soti

Cateva secrete pe care le poti pastra fata de sotul tau

Se spune ca orice casnicie care dainuie in timp se bazeaza pe respect, comunicare, iubire si adevar. Sunt patru valori care intr-adevar, sunt esentiale pentru orice tip de relatie romantica. …

Citeste mai departe ›

Din dragoste - Caricaturi

  Sursa: www.caricaturisai.ro


vivre.ro

Mesaje de dragoste

 • De-a lungul timpului, am construit o colectie impresionanta de mesaje de dragoste. Te invitam sa adaugi si tu mesajul tau de dragoste favorit.
 • Vrei mai multe mesaje de iubire? Citeste colectia de mesaje de iubire.